A partir del 1 d'abril fins el 30 de setembre, el Museu Regional d'Artà, el Museu Parroquial i ses Païsses obriran de dimarts a divendres de 10 a 17 hores i els dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores.

 

Les Cases Rectangulars
Audio guia en Català que descriu les habitacions 8 i 9
04.-LES-CASES-RECTANGULARS.mp3
Archivo de audio MP3 1'007.6 KB

Ahir, dia 18 de maig, el nostre Museu es va reobrir al públic després d'un periòde de reestructuració de la col·lecció arqueològica i de la renovació del sistema de gestió.

El nou període comença oferint una panoràmica del període Post-talaiotic. I una exposició de la Pinacoteca Municipal d'Artà, una interessant col·lecció de pintura desconeguda fins ara pel públic.

prova

Peça del mes

cap de pantera en bronze
cap de pantera en bronze

 

ArtaCard

Programa de fidelización del turista que incluye una tarjeta inteligente con tecnología de proximidad RFID de tipo pasaporte: la tarjeta una vez activada contiene las entradas a las atracciones y visitas del municipio. La aplicación de gestión de la tarjeta reside en la nube y facilita el consumo de los servicios incluidos simplemente acercándola a un lector conectado al ordenador. De cada usuario de la tarjeta se recogen sus datos sociodemográficos y, al estar geolocalizados los servicios, mediante el simple uso de la tarjeta se pueden trazar los movimientos de los turistas por el municipio. 

Panoràmica de la Colònia de Sant Pere des del Pas d'en Gil
Panoràmica de la Colònia de Sant Pere des del Pas d'en Gil
Vista aèria del Poblat talaïòtic de Ses Païsses, enclavat dins un alzinar.
Vista aèria del Poblat talaïòtic de Ses Païsses, enclavat dins un alzinar.
hola ara escup un pic
va be som plora ara
ets bona un més no ho diguis aqui
vine amb mi no era això saps? ja
ets tu però encara idò sempre